Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια

Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια

12882 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Οδυσσέα Ανδρούτσου 9
Περιοχή: Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221401080
Κινητό: 6975601416
Τ.Κ.: 34100
Fax: -
Υπεύθυνος: ΛΕΒΕΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΡΑΦΑΗΛΙΑ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/agkalitsa.gr
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Δώρο ζωής το να « δουλεύεις»… με τα παιδιά!! Παραμένεις…ή…. ξαναγίνεσαι παιδί !! Η Αγκαλίτσα μου, είναι για μένα ένας χώρος μόνο για….παιδιά. Η φασαρία, τα γέλια, το παιχνίδι, η δημιουργικότητά τους, ο διαφορετικός χαρακτήρας τους, αλλά και η ομοιομορφία της ομάδας που τελικά φτιάχνουν,  είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου,  το οποίο το έζησα ως παιδί, και συνεχίζω να το ζω ως...
12882 Επισκέπτες:

Οδυσσέα Ανδρούτσου 9, Χαλκίδα

12882 Επισκέπτες:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Δώρο ζωής το να « δουλεύεις»… με τα παιδιά!!

Παραμένεις…ή…. ξαναγίνεσαι παιδί !!

Η Αγκαλίτσα μου, είναι για μένα ένας χώρος μόνο για….παιδιά. Η φασαρία, τα γέλια, το παιχνίδι, η δημιουργικότητά τους, ο διαφορετικός χαρακτήρας τους, αλλά και η ομοιομορφία της ομάδας που τελικά φτιάχνουν,  είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου,  το οποίο το έζησα ως παιδί, και συνεχίζω να το ζω ως δασκάλα, ( γυμνάστρια και δασκάλα χορού). Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας μου,( Γιώτα Γροντή, κοινωνικός ανθρωπολόγος), η οποία και σήμερα ασχολείται με την οργάνωση και την λειτουργία των εκπαιδευτικών τμημάτων, προσπαθώ μαζί με τους συνεργάτες μου να ακούμε τις ανάγκες αλλά και τα θέλω των παιδιών.

Τα ΚΔΑΠ, είναι μία πιστοποιημένη δομή που καλείται να καλύψει δύο θεσμοθετημένους ρόλους, α) την μάθηση , β) την ψυχαγωγία, αλλά και ένα τρίτο θα πρόσθετα εγώ , αυτόν της κοινωνικής προσφοράς, αφού με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ φιλοξενεί παιδιά κατόχους voucher, τα οποία ανήκουν σε ευπαθής οικονομικά και κοινωνικά ομάδες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι, η Αγκαλίτσα μου δεν είναι απλά ένας χώρος δραστηριοτήτων, αλλά ούτε και απλά ένας χώρος παιχνιδιού. Απαραίτητη  προυπόθεση για την νόμιμη λειτουργία είναι,  να υπάρχει δομημένο πρόγραμμα δράσεων και φυσικά το αντίστοιχο επιστημονικό προσωπικό το οποίο θα το εφαρμόσει. Στην Αγκαλίτσα μου, οι δημιουργικές δραστηριότητες και οι υπόλοιπες δράσεις, βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν γνώσεις, να προσδιορίσουν αλλά και να προσδιορίζονται από κανόνες, να εξελίσσουν το πνεύμα συνεργασίας τους μέσα σε ομάδες, χωρίς όμως να χάνουν την δική τους προσωπικότητα. Στόχος μας είναι, τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γνωστικά και ψυχαγωγικά  ερεθίσματα. Δράσεις όπως: Δημιουργική γραφή, μελέτη σχολείου, χειροτεχνία, μουσική και αθλητική προπαιδεία, μπαλέτο, latin, χορευτική γυμναστική, χορωδία, αγγλικό παιχνίδι, αυτοάμυνα, σκάκι,  παραδοσιακοί χοροί, οδική αγωγή, αρχαία ελληνικά, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρι καραγκιόζη, γερμανικό παιχνίδι για παιδιά 5 έως 12 ετών, καλλιεργούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Πάντα προσπαθώ να μπω στην σκέψη των παιδιών, να διακρίνω μέσα στα μάτια τους και να καταλάβω  αν αυτό που τους προσφέρουμε στο ΚΔΑΠ, τα γεμίζει. Η ενασχόληση με τα παιδιά δεν είναι …απλά μια δουλειά. Θέλει αγάπη , κατανόηση, ανανέωση και υπομονή. Σκέφτομαι πολλές φορές τι αναζητούσα εγώ όταν ήμουν  παιδί, αλλά και τι  θα αναζητάει αργότερα το δικό μου παιδί. Τα παιδιά λειτουργούν απόλυτα ανταποδοτικά!!! Αν χαρούν θα σου δώσουν χαρά, αν γελάσουν θα σου χαρίσουν γέλιο. Αν δημιουργήσεις μαζί τους, αυτά θα δημιουργήσουν το αύριο του κόσμου!!

Αν είσαι γι αυτά μια μεγάλη και ζεστή Αγκαλίτσα , τότε θα αγκαλιάσουν και αυτά την ίδια την  ζωή και τους ανθρώπους που είναι γύρω τους.

Ιωάννα Ραφαηλία Λεβέντη.

Ιδιοκτήτρια ΚΔΑΠ Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Στην Αγκαλίτσα μου (η οποία διαθέτει άδεια λειτουργίας κέντρου δημιουργικής απασχόλησης και συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την κάλυψη θέσεων μέσω voucher) λειτουργούν τα εξής τμήματα:
Δραστηριότητες για παιδιά, μπαλέτο, χορός, χορωδία, μουσικοκινητική, ρομποτική, εργαστήρι θεάτρου σκιών, γιόγκα kids, γερμανικό παιχνίδι, θεατρικό παιχνίδι, πάρτι γενεθλίων και φυσικα summer camp όλο το καλοκαίρι !!!!

 

Μπείτε στο fb: Η Αγκαλίτσα μου και μάθετε για όλες τις δραστηριότητες της Αγκαλίτσας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΜΕΛΕΤΗ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΧΟΡΟΣ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΘΕΑΤΡΟ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΓΙΟΡΤΕΣ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΠΑΡΤΙ
Η Αγκαλίτσα μου | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - Χαλκίδα Εύβοια ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
12882 Επισκέπτες:

Οδυσσέα Ανδρούτσου 9
Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221401080
Κινητό: 6975601416

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
13.00 - 21.30
Τρίτη:
13.00 - 21.30
Τετάρτη:
13.00 - 21.30
Πέμπτη:
13.00 - 21.30
Παρασκευή:
13.00 - 21.30
Σάββατο:
-18.00 -21.00 μόνο για πάρτι
Κυριακή:
-11.00 - 14.00 ή 18.00 - 21.00 μόνο για πάρτι